pondelok 15. augusta 2016

SLEEK MATTE ME - tekutý matný rúž

Ahojte :)


Dnes Vám prinášam recenziu na matné tekuté rúže od Sleek Makeup s názvom Matte Me. Áno viem, opäť tekutý matný rúž (naposledy ste si mohli prečítať recenziu na tie od Pupy - klik tu) - ale tento typ rúžov je moja srdcovka. Trend matných pier je v posledných mesiacoch veľmi populárny. Ak stále rozmýšľate či do toho ísť, či nie pokračujte v čítaní. 



Tekuté matné rúže od Sleek-u som si zamilovala, som vlastníčkou nude odtieňu 436 - Birthday Suit a jedného výraznejšieho odtieňu ružovo fialovej farby 431 - Fandango Purple. Stále viac a viac žien siaha po podobných produktoch, ale nevedia sa rozhodnúť aký odtieň by im pristal. Za mňa určite odporúčam vyskúšať už spomínaný Birthday Suit, lebo je dokonalý, neutrálny a bude sa hodiť každému.  



vľavo: Birthday Suit, vpravo: Fandango Purple

vľavo: Birthday Suit, vpravo: Fandango Purple
Celkovo je odtieňov, ktoré sa u nás dajú dostať 12 a vyberie si naozaj každý. Sú to odtiene od červenej klasiky, cez ružovú, staroružovú, bordovú až po fialovú. 

Obal rúžov je plastový,veľmi pekne spracovaný. Transparentný flakónik (čiže farbu produktu vidíte okamžite) s čiernym matným uzáverom s logom Sleek Make up. Na fotkách vidíte aj aplikátor. Je dlhší (má presne 1,7 mm) a pery s ním vykreslíte dokonale, aspoň mne sa s ním pracuje lepšie ako s krátkymi. 





Rúž má veľmi jemnú krémovú konzistenciu, po chvíli na perách zaschne a zmatnie, neotláča sa, nelepí. Produkt je po zaschnutí dokonale matný a má vysokú pigmentáciu. Nakoľko sa jedná o matný rúž treba pery pred aplikáciou hydratovať. Mierne zalieza do vrások, ale keď sa s produktom naučíte pracovať, budete presne vedieť aké množstvo naniesť, takže potom to nebude katastrofické. Nevýhodu vidím v tom, že pery vysušuje, takže len hydratovať hydratovať a hydratovať. Každopádne 100 ľudí - 100 chutí, takže u každého sa môže správať inak, musíte vyskúšať.

Výdržou je to top produkt spomedzi všetkých produktov aké som kedy na pery mala, vydrží fakt všetko: jedenie, pitie ... Na perách vydrží celý deň a večer ho budete musieť odlíčiť a to len pomocou odličovacieho produktu, lebo len vodou sa zmyť nedá. 

Produkt má objem 6 ml, cena je 6,10 eur.

Už ste skúsili nejaký rúž z tejto rady? Čo naň hovoríte Vy? Dajte mi vedieť do komentárov. 

♥N♥


PS: Ak chcete dostávať novinky z blogu a nechcete premeškať žiadny príspevok, tak "lajkujte" moj facebook TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára